One pot mexicansk quinoagryde

Fantastisk one pot mexicansk quinoagryde, der smager helt fænomenalt og er mega nem at bikse sammen, da det hele tilberedes i én gryde.

Til 4 personer
  • 3 peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 1 brev tacokrydderi (á ca. 40 gram)
  • 3 dl quinoa
  • 1 ds kidneybønner
  • 2 ds hakkede tomater
  • 4 dl grøntsagsbouillon

Forslag til servering

  • creme fraiche (eller naturel soja-yoghurt, hvis det skal være vegansk)
  • limefrugt
  • frisk koriander

Skyl peberfrugterne, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær dem i tern. Skræl gulerødder, og skær også disse i tern. Skyl forårsløg, og snit dem. Gem evt. lidt af den grønne top til at drysse med ved servering. Pil hvidløg, og hak det fint. Svits alle grøntsagerne i olien i en stor pande/gryde ved middel varme i ca. 10 minutter.

Tilsæt tacokrydderi, og svits det med et par minutter. Tilsæt quinoa, kidneybønner, hakkede tomater og grøntsagsbouillon, og bring det i kog. Lad retten simre i 25-30 minutter, til quinoaen er færdigkogt.

Servér f.eks. quinoagryden med creme fraiche, limesaft og evt. frisk koriander.

Indsendt af
d.
12.12.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.12.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem