Quiñoa med kylling

Quiñoa med kylling er en ideel hverdagsret: Sund, solid og fuld af smag. Den saftige kylling svøbes i en overflod af smag, skabt af krydderier og hvidvin. Kylling og quiñoa er endvidere rige på protein og sidsnævnte også på essentielle aminosyrer, så du får et både mættende, nærende og interessant aftensmåltid.

Til 3 personer

Fedtfattig

Drys kyllingebrysterne med peber og svits dem i halvdelen af olien i en gryde. Tag dem op af gryden og læg dem i et ildfast fad.

Hak løg og hvidløg og svits dem i resten af olien. Skær peberfrugterne i tern og svits dem med. Tilsæt spidskommen og kardemomme.

Skyl quiñoaen og hæld vandet fra. Kom quiñoaen i gryden og svits det et øjeblik før vin og bouillon tilsættes. Bring gryden i kog og tænd ovnen på 200 grader.

Hæld blandingen (inkl. væden) i det ildfaste fad. Man skal lige akkurat kunne se kyllingen. Drys med safran og læg stjerneanis på toppen.

Bag i ovnen i ca. 30 minutter.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.