Panang kylling

Virkelig nem og lækker opskrift på den klassiske thairet panang kylling. Retten består af kylling og bambusskud i en skøn sauce, der er lavet på kokosmælk.

Til 3 personer
  • 300 g kylling (bryst, inderfilet eller udbenede og afpudsede kyllingelår uden skind)
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk panang karrypasta
  • 2 tsk majsstivelse (kan udelades)
  • 2 spsk vand
  • 6 limeblade (tørrede eller friske kaffir limeblade)
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 ds bambusskud
  • 1 rød chili (frisk)
  • sukker
  • sojasauce

Tilbehør

  • ris

Skær kyllingen i mundrette stykker, og marinér den i sesamolie, panang karrypasta og majsstivelse i en halv times tid.

Kom det hele på panden, og steg det, til kyllingen er lige akkurat gennemstegt. Kom vandet på, og lad det bruse op.

Tilsæt kaffir limeblade sammen med kokosmælk, fiskesauce og bambusskud. Bring retten i kog.

Skær den røde chili i tynde skiver, og fjern kernerne. Kom chili i retten, og smag til med sukker og sojasauce.

Servér ris til din panang kylling, og pynt evt. med lidt friske chiliskiver på toppen.

Indsendt af
d.
26.04.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.04.18.
Kategori: