Nem one pot kylling i karry med ris og grøntsager

Ufattelig nem opskrift på kylling i karry, hvor hele molevitten tilberedes i samme gryde - både ris, grøntsager, kylling og karrysovs. Der er ikke noget bedre end den slags one pot retter, der er hurtige at bikse sammen og smager fantastisk.

Til 2 personer
  • 4 gulerødder
  • 1 bdt forårsløg
  • 1/2 broccoli
  • 350 g kyllingeinderfilet
  • lidt olie
  • salt
  • peber
  • 1 spsk karry
  • 2 dl fløde
  • 4 1/2 dl vand
  • 1 1/2 terning hønsebouillon
  • saft af 1/4 citron
  • 2 dl ris

Skræl gulerødder, og skær dem i mindre tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint - du kan med fordel gemme lidt af den grønne del til servering for et friskt pift. Skyl broccoli, og skær den i mindre buketter.

Brun kyllingeinderfileterne af ved høj varme i lidt olie, og krydr godt med salt og peber. Skru ned for varmen, og tilsæt gulerødder, forårsløg og karry. Steg i yderligere to minutter.

Tilsæt broccolibuketter, fløde, vand, hønsebouillon, citronsaft og ris. Bring det i kog, og lad retten simre i 20-25 minutter, til både ris og kylling er møre. Rør rundt et par gange undervejs. Smag til med salt og peber.

Riv evt. kyllingen i mindre stykker med to gafler, og servér med et drys friske forårsløg på toppen.

Indsendt af
d.
14.05.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.05.19.
Kategori: