Panna Cotta dessert med Earl Grey

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert, og i denne variant har den fået et engelsk twist i form af Earl Grey te. Det giver en fin smag til den bløde creme, og det er den perfekte afslutning på en lækker middag.

Til 4 personer
  • 4 blade husblas
  • 2 1/2 dl mælk
  • 4 breve te - Earl Grey
  • 50 g sukker
  • 2 dl fløde
  • friske bær (til pynt)

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Kom mælk, Earl Grey tebreve og sukker i en tykbundet gryde, og bring det i kog. Fisk tebrevene op.

Vrid husblassen fri for vand, og kom den ned i cremen. Rør rundt, til den er opløst. Tilsæt fløden, og give massen et opkog.

Tag derefter gryden af varmen, og hæld cremen i portionsglas.

Sæt glassene på køl i 4 timer, til cremen har sat sig.

Pynt med friske bær, og så er din Earl Grey panna cotta dessert klar til servering.

Indsendt af
d.
20.06.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.06.18.
Kategori: