Pastaret med kylling, bacon og broccoli

Rigtig god pastaret med kylling, bacon og broccoli i en vidunderlig sovs af fløde og smeltet ost.

Til 3 personer
  • 150 g bacontern
  • evt. lidt olie til stegning, hvis det er nødvendigt
  • 1 hoved broccoli
  • Ca. 300 g kylling (kyllingefilet eller inderfilet)
  • 1 rødløg eller alm løg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 dl hønsebouillon
  • 200 g pasta penne
  • 1 dl fløde
  • 50 g revet ost
  • salt
  • peber

Steg baconen gylden på panden - evt. i lidt olie, hvis det er nødvendigt.

Imens baconen steger, skæres broccolien i mundrette stykker, rødløg og hvidløg hakkes, og kyllingen skæres også i mundrette stykker. Krydr kyllingestykkerne med peber.

Tag den sprødstegte bacon af panden og læg den på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt.

Steg kyllingestykkerne i baconfedtet på panden. Tag dem af panden og læg dem på en tallerken. Steg derefter rødløg og hvidløg på panden ved svag-middel (skal ikke brune).

Kom hønsebouillonen i en gryde, og bring den i kog. Kom pastaen i og kog i 5 minutter under låg. Tilsæt broccoli og kog i yderligere 5 minutter under låg.

Tag låget af gryden. Rør fløde og ost i. Bland derefter bacon, kylling og løg i. Smag pastaretten til med salt og peber, og varm den godt igen.

Så er der servéret!

Indsendt af
d.
26.05.16.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
26.05.16.
Kategori: