Pizza med oksefilet

Vil du lave en pizza lidt udover det sædvanlige? I stedet for at bruge hakket oksekød, kom da i stedet tynde, saftige skiver oksefilet på og oplev at kødet virkelig smager af noget. Endnu bedre bliver det kun når det kombineres med en håndfuld forskellige, fabelagtige, farvestrålende grøntsager.

Tip: Ønsker du at bevare kødets rosa farve, kan du vente med at komme det på til efter pizzaen er bagt.

Til 3 personer

Dej

  • 15 g gær
  • 15 g olie
  • 1 knsp salt
  • 2 dl vand
  • ca. 300 g pizzamel

Fyld

  • 140 g tomatpuré
  • salt
  • peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk oregano + lidt ekstra
  • 200 g oksefilet (stegt)
  • ca. 200 g revet mozzarella
  • 1 peberfrugt
  • 5 kartofler
  • 1/2 squash
  • 1/2 glas artiskok
  • 20 olivener

Start med dejen: Kom gær i en skål sammen med vandet og opløs gæren. Tilsæt olie og salt. Kom pizzamel i og ælt. Lad dejen hæve mens fyldet laves.

Riv hvidløget i en skål og kom tomatpuré, oregano, salt og peber i. Rør.

Skær oksefileten i tynde skiver. Skær peberfrugt og artiskokker i små tern. Skær kartofler og squash i meget tynde skiver.

Rul dejen ud og smør tomatpuréen ud. Kom fyldet på. Drys med revet mozzarella og lidt oregano.

Bag pizzaen i ovnen i 12-14 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
22.02.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.02.13.
Kategori: