Quinoasalat med avocado, cherrytomater og feta

Med den salte, cremede feta og de syrligt-søde, tørrede tranebær er denne quinoasalat virkeligt velsmagende. Avocado understreger det cremede udtryk yderligere, mens cherrytomater bidrager med saftig, solmoden sødme.

Til 3 personer
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl vand til kogning af quinoaen
  • 200 g grønne bønner
  • 1 bdt forårsløg
  • 10 cherrytomater
  • 2 avocadoer
  • lidt citronsaft
  • 50 g feta
  • 50 g tørrede tranebær

Kog quinoaen i vandet indtil vandet er kogt væk.

Kog bønnerne i en anden gryde. Friske bønner skal koges ca. 5 minutter, mens frosne bønner kun skal have 2-3 minutter. De skal være møre, men stadig have bid. Lad de kogte bønner køle af, og skær dem i mundrette stykker.

Skær forårsløgene i skiver og halver cherrytomaterne. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Tag det grønne "frugtkød" ud med en ske og skær det i tern. Dryp lidt citronsaft over, så avocadoerne ikke bliver brune.

Bland quinoasalaten sammen i en skål og server.

Indsendt af
d.
18.11.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.11.13.
Kategori: