Rabarbermuffins

Fantastiske rabarbermuffins, der med rabarbernes søde og syrlige smag sender tankerne hen på sommer og sol. Der er yoghurt i dejen, og det gør muffinsene ekstra saftige og svampede, og så er de utroligt nemme at lave.

starstarstarstarstar
5,0  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 11 stk
  • 100 g rabarber
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 125 g smør (blødt)
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 1 dl naturel yoghurt
  • 175 g hvedemel
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 dl mælk

Forvarm ovnen til 180 grader.

Flæk rabarberne på langs, og skær dem i små tern. Vend stykkerne med vaniljesukkeret, og lad dem stå og trække, imens dejen laves.

Pisk det bløde smør lyst og luftigt med sukkeret. Pisk æggene i ét ad gangen, og rør yoghurten i. Bland hvedemelet med natron og bagepulver, og sigt halvdelen i dejen. Vend det forsigtigt rundt, og vend derefter mælken i. Sigt det sidste mel i, og vend det med en spatel, til dejen lige præcis er ensartet. Fold til sidst rabarberstykkerne i.

Fordel dejen i muffinsforme, og bag dine rabarbermuffins i 20-25 minutter, til de er gennembagte.

Indsendt af
d.
02.05.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.05.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem