Remoulade med æbler

Luksusvariant af den hjemmelavede remoulade. Gulerod og æble giver bid til den cremede konsistens og tilføjer samtidig spændende smagsnuancer. Med cornichonerne tilsættes yderligere et syrligt strejf. Nemt og friskt tilbehør.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 3 personer
  • 1 gulerod
  • 2 spsk cornichoner eller syltede agurker
  • 1/2 løg
  • 4 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 æble
  • 1 spsk karry
  • salt
  • peber

Skræl guleroden og hak den meget fint. Hak ligeledes cornichoner og løg meget fint. Bland det sammen med creme fraiche og mayonnaise i en skål. 

Hak også æblet meget fint og rør det i remouladen. Smag til med karry salt og peber.

Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem