Salat med grønkål, granatæble og mandler

Den mørke grønkål og de friske røde granatæblekerner gør denne salat til en fryd for øjet. De sprøde stykker af ristede mandler og den lækre dijondressing fuldender den fyldige salat.

xxxxxxxxxi
4,6  –  7 stemmer  –  Stem her
Til 3 personer
  • 50 g mandler
  • 300 g grønkål
  • 1/2 løg eller rødløg
  • 1 granatæble

Dressing

  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/2 dl rapsolie
  • salt
  • peber

Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en varm pande. Hak grønkål og snit løget fint. Halver granatæblet og pil kernerne ud.
Bland alle ingredienserne i en skål.

Dressing:
Rør dijonsennep og honning sammen. Tilsæt herefter olie lidt ad gangen, og rør godt undervejs. Tilsæt citron, og smag til med salt og peber.

Server dressingen ved siden af salaten.

Indsendt af
d.
02.12.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.12.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem