Salat med grønkål, granatæble og mandler

Den mørke grønkål og de friske røde granatæblekerner gør denne salat til en fryd for øjet. De sprøde stykker af ristede mandler og den lækre dijondressing fuldender den fyldige salat.

4,6  –  11 stemmer  –  Stem her
  • Nem grønkålsalat med granatæble og mandler.
  • Salaten er god både vinter og sommer.
  • Dressingen gør det ekstra luksus.
Til 3 personer
  • 50 g mandler
  • 300 g grønkål
  • 1/2 løg eller rødløg
  • 1 granatæble

Dressing

  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/2 dl rapsolie
  • salt
  • peber

Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en varm pande. Hak grønkål og snit løget fint. Halver granatæblet og pil kernerne ud.
Bland alle ingredienserne i en skål.

Dressing:
Rør dijonsennep og honning sammen. Tilsæt herefter olie lidt ad gangen, og rør godt undervejs. Tilsæt citron, og smag til med salt og peber.

Server dressingen ved siden af salaten.

Indsendt af
d.
02.12.15.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem