Salat wraps med kødboller

Skønne salat wraps fyldt med et lækkert miks af kødboller, friske grøntsager og en dejlig dressing, der binder det hele sammen. Perfekt, når hverdagsmaden både skal være sund og forkæle smagsløgene.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 1 gulerod
  • 1/2 peberfrugt
  • 100 g cherrytomater
  • 1/4 agurk
  • 1 hjertesalat (mini)
  • ca. 12 kødboller (Se opskrift her)

Dressing

  • 150 g naturel yoghurt
  • 1 forårsløg
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1/2 bdt persille
  • citronsaft
  • salt
  • peber

Skræl guleroden, og riv den groft. Skyl peberfrugt, og skær kerner og hvide hinder af. Skær peberfrugten i små tern. Skyl cherrytomater, og skær dem i kvarte. Skyl agurk, og skær den i fine tern.

Skær stokken af hjertesalaten, og bræk bladene forsigtigt af. Skyl dem, og tør dem grundigt med køkkenrulle.

Anret kødboller og grøntsager i salatbladene, og top med dressingen.

Dressing:

Kom yoghurt naturel op i en skål. Skyl forårsløg, og snit det helt fint. Pil hvidløg, og riv eller hak det helt fint. Skyl persille, og hak det. Rør det hele sammen med yoghurten, og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

Indsendt af
d.
12.12.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.12.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem