Salat wraps med æggesalat og bacon

Små lækre salat wraps, der er fyldt med den bedste kombination af cremet æggesalat og sprødstegt bacon. De er super gode til både frokost, brunch og aftensmad.

5,0  –  3 stemmer  –  Stem her
  • Knasende sprød bacon pynter på toppen af salat wrapsene.
  • Drys evt. også med lidt frisk forårsløg på den cremede æggesalat for et ekstra pift.
Til 2 personer
  • 4 æg
  • 4 skiver bacon
  • 1/4 bdt forårsløg
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 avocado
  • salt
  • peber
  • 1 hjertesalat

Kog æggene i 9-10 minutter, til de er hårdkogte. Skyl dem i koldt vand, og lad dem køle helt af.

Steg baconen sprød på en pande. Læg det på fedtsugende papir.

Skyl forårsløg, og snit dem fint - gem evt. lidt af den grønne del til drys. Rør det sammen med creme fraiche, mayonnaise og dijonsennep. Hak de hårdkogte æg, og fjern sten og skræl fra avocadoen. Skær den i små tern, og bland dem i dressingen sammen med de hakkede æg. Smag æggesalaten til med salt og peber.

Skær stokken fra hjertesalaten, og bræk bladene forsigtigt af. Skyl bladene, og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.

Fordel æggesalaten i "salatskålene", og smuldr baconen henover. Drys med lidt forårsløg - så er salatwrapsene klar til servering.

Tip:
Hvis du vil spare lidt på creme fraiche eller mayo, kan du mose avocadoen, inden den blandes i dressingen (ligesom i den her æggesalat med avocado).

Indsendt af
d.
20.02.19.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier597 kcal1193 kcal
Kulhydrat8 g15 g
Protein22 g45 g
Fedt52 g105 g
Hvor mange stjerner giver du?
Stem