Æggesalat med creme fraiche

Lav din egen æggesalat - det er nemt og ligetil. Dette er en ekstra cremet af slagsen, som er lavet på creme fraiche. Det er også en ekstra frisk af slagsen med både løg samt frisk purløg og persille. Servér den på frokostbordet til hverdag eller til din jule- eller påskefrokost.

Til 4 personer
  • 6 æg
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 løg eller rødløg
  • 1/2 bdt purløg
  • evt. 1/2 bdt persille
  • 1 spsk karry
  • salt
  • peber

Bring en gryde med vand i kog og kog æggene i 9 minutter, så de er hårdkogte.

I mellemtiden hakkes løg, purløg og persille fint og røres sammen med creme fraiche og karry. Smag til med salt og peber.

Skyl de kogte æg med koldt vand, så de køler af. Pil dem, hak dem groft og bland i creme fraichen.

Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori: