Æggesalat med avocado

Virkelig lækker æggesalat med avocado, som både giver en skøn smag og cremet konsistens samt en fin grøn farve.

starstarstarstarstar
4,8  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 4 æg
  • 1/2 rødløg
  • 4 spsk creme fraiche
  • 2 avocadoer
  • lidt citronsaft
  • salt
  • peber

Kog æggene i 8-9 minutter, så de er hårdkogte. Hæld derefter koldt vand over, og lad dem køle af. Pil skallen af og hak æggene. Kom dem i en skål.

Hak rødløget fint, og kom det i skålen. Bland creme fraiche i.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Mos det med en gaffel, og pres citronsaft over. Bland avocadomosen i æggesalaten, og smag til med salt og peber.

Se også:
Denne mega lækre avocado-kyllingesalat - den kan virkelig anbefales.

Indsendt af
d.
19.10.15.
Kategori:

Hvad kan man servere til?

Det er super godt at servere æggesalaten med godt brød til - især ristet rugbrød, da det sprøde rugbrød er ekstra lækkert til den cremede æggesalat.

Spiser man low carb, kan man servere æggesalaten som fyld i kålwraps eller salatwraps eller bruge den som fyld i dejlige madpandekager. Se f.eks. disse opskrifter til inspiration:

Spinatpandekager uden melSalat wraps med æggesalat og sprød bacon

Næringsindhold for æggesalaten

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier146 kcal454 kcal908 kcal
Kulhydrat4 g12 g23 g
Protein6 g18 g36 g
Fedt11 g36 g71 g
Indsendt af
d.
19.10.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem