Søde spinatpandekager med havregryn

Super sunde spinatpandekager, hvor dadler og kardemomme giver en dejlig sød smag. En nem måde at få sneget lidt ekstra grønt ind i kosten.

Til 5 stk
  • 50 g spinat (skyllet)
  • 1 dl havregryn
  • 1 æg
  • 1/2 dl mælk
  • 5 friske dadler
  • 1/4 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • lidt smør eller kokosolie til stegning

Kom spinat, havregryn, æg og mælk op i en blender eller et blenderglas, hvis du bruger en stavblender.

Fjern stenen fra dadlerne, og tilsæt dem til blenderglasset sammen med kardemomme, bagepulver og salt. Blend det hele grundigt.

Steg pandekagerne i lidt smør eller kokosolie, og servér med f.eks. frisk frugt, skyr, yoghurt eller hakkede mandler.

Indsendt af
d.
11.04.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.04.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem