Spinatroulade med skinke

I denne spinatroulade gemmer der sig lækkert fyld i form af skinke, frisk spidskål og søde ærter. En dejlig kombination af sprødt og cremet, der smager knaldgodt. Der skal kun bruges ganske få ingredienser og kort tid i køkkenet, så det er helt perfekt til dage, hvor det godt må være ekstra nemt.

Til 2 personer

Spinatbund

  • 50 g creme fraiche
  • 4 æg
  • 180 g frossen hakket spinat (optøet og knuget fri for vand)
  • 3/4 tsk salt
  • peber

Fyld

  • 1 rødløg (lille)
  • 200 g skinkestrimler
  • 150 g creme fraiche
  • 1/2 spidskål (lille)
  • 75 g ærter (optøede)

Spinatbund

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rør creme fraiche, æg, spinat og salt sammen. Krydr med peber.

Beklæd en lille bradepande (ca. 22x33 cm) med bagepapir, og hæld rouladedejen ud heri. Spred det ud, så det er lige tykt over det hele. Det er nemmest at gøre ved at banke bradepanden et par gange ned i bordet.

Bag bunden i 16 min., og lad den herefter køle af.

Fyld

Pil rødløg, og hak det helt fint. Rør rødløg, skinkestrimler og creme fraiche sammen. Smag skinkesalaten til med salt og peber.

Skyl spidskål, og snit det fint.

Opbygning

Smør skinkesalaten på den afkølede bund, men lad et stykke på ca. 5 cm være fri i den ene ende (på den korte led). Drys ærter udover, og fordel herefter spidskålen ovenpå.

Rul spinatrouladen stramt sammen på den korte led, og så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
15.02.21.
Kategori:

Næringsindhold for spinatrouladen

pr. personhele portionen
Kalorier589 kcal1179 kcal
Kulhydrat19 g37 g
Protein42 g83 g
Fedt37 g73 g
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem