Æggesalat med purløg

Den her lækre æggesalat med purløg og karry er ultra simpel og nem at lave, og så smager den skønt. Den er super god som f.eks. pålægssalat på rugbrød, i en sandwich eller som fyld i en madpandekage.

Til 4 personer
  • 6 æg
  • 100 g hytteost
  • 75 g creme fraiche 18 %
  • 1 bdt purløg
  • 1 1/2 tsk karry
  • 1 nip sukker
  • salt
  • peber

Kog æggene i 9-10 minutter, til de er hårdkogte. Hæld koldt vand over dem, så kogningen stopper. Lad æggene køle helt af, og pil dem.

Bland hytteost og creme fraiche sammen i en skål. Klip eller hak purløg fint, og rør det i sammen med karry og sukker. Hak æggene, og bland dem i. Smag æggesalaten til med salt og peber, og så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
21.02.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.02.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem