Spinatsalat med feta

Denne nemme og simple spinatsalat er ikke bare fyldt med vitaminer, den smager også rigtig godt. Kontrasten mellem den cremede feta og de sprøde pinjekerner passer perfekt sammen, og dressingen giver salaten sødme og kant.

  • Spinatsalaten set fra oven med masser af feta på toppen
  • Salten kan også serveres i portioner med et drys sprøde pinjekerner til sidst

Til 2 personer

Dressing

Skyl de friske spinatblade, og klip dem evt. ud i mindre stykker, hvis de er for store.

Skyl agurk, flæk den på langs, skrab kernerne ud, og skær den ud i skiver. Skyl cherrytomaterne, og skær dem ud i kvarte.

Bland spinat, agurk og cherrytomater sammen i en skål.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Det tager lidt tid, før de begynder at tage farve, men så går det til gengæld stærkt. Derfor er det vigtigt at holde godt øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem efterfølgende køle ned på en kold tallerken.

Skær fetaen ud i tern (hvis den ikke er købt i tern), og drys den over salaten. Drys pinjekernerne over, lige inden salaten skal serveres.

Dressing:
Bland ingredienserne til dressingen, og smag den til med salt og peber. Server den ved siden af salaten.

Tip: Du kan med fordel lave en større portion dressing, da den kan holde sig på køl og efterfølgende bruges til andre salater.

Indsendt af
d.
17.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.