Fyldte squash med kylling

Vanvittigt lækre squash der fyldes med kylling og grøntsager, og gratineres med ost i ovnen. De er lige så gode som de ser ud på billedet, og så er de endda LCHF.

Til 4 personer
  • 4 squash
  • 4 peberfrugter
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tomater
  • ca. 500 g kyllingefilet
  • salt
  • peber
  • 2 spsk olie
  • 1 ps tacokrydderi (à ca. 40 gram)
  • 100 g revet cheddarost eller anden ost
  • Evt. lidt friskhakket koriander eller persille til drys (kan sagtens udelades)

Skyl squashene og flæk dem på langs. Udhul dem med en teske eller spiseske, så der bliver plads til fyldet. Forbag squashene ved 200 grader i ovnen i ca. 15 minutter. Imens laves fyldet.

Skyl peberfrugterne og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og hak dem. Skyl tomaterne og skær dem i tern.

Skær kyllingen i små stykker/tern på ca. 1x1 cm. Det er nemmest at fylde squashene, hvis kyllingestykkerne ikke er for store.

Krydr kyllingestykkerne med salt og peber, og steg dem i olien ved høj varme på en pande. Tilsæt løg og hvidløg, når kyllingen har fået farve på alle sider, og skru ned på middel varme. Steg et minuts tid.

Tilsæt peberfrugterne og steg et par minutter, til de begynder at blive møre. Tilsæt tacokrydderi og tomaterne. Lad fyldet simre på panden indtil det meste af væden er fordampet og fyldet har en lidt grødagtig konsistens.

Kom fyldet i de forbagte squash og drys revet cheddar eller anden ost over. Bag yderligere 8-10 minutter i ovnen eller til osten er smeltet og gylden.

Drys evt. med lidt friskhakket koriander eller persille og servér f.eks. med gulerodsstænger og en god guacamole, eller spis retten for sig selv.

Indsendt af
d.
30.01.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.01.18.
Kategori: