Ungarsk gullaschsuppe med hakket oksekød

Virkelig god gullaschsuppe med hakket oksekød og masser af smag. Den er super nem og så slår den færdiglavet suppe med mange længder.

Til 4 personer
  • 4 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • ca. 500 g hakket oksekød
  • 4 kartofler (mellemstore)
  • 3 gulerødder
  • 2 tomater
  • 3 peberfrugter
  • 6 spsk paprika (mild)
  • 1 l vand
  • 2 oksebouillonterninger
  • evt. 3 laurbærblade
  • salt
  • peber
  • evt. creme fraiche til servering



Pil løg og hvidløg. Hak løgene og skær hvidløgene i skiver.

Hæld olien i en gryde og brun det hakkede oksekød deri ved høj varme.
Tilsæt løg og hvidløg og skru ned på middel varme.

Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i mundrette stykker og kom dem i gryden.

Skyl tomater og peberfrugter, og skær dem i grove tern. Kom dem i gryden sammen med paprika. Lad det stege et minuts tid - rør rundt undervejs.

Tilsæt vand, bouillonterninger og evt. laurbærblade. Lad gullaschsuppen simre ved lav-middel varme i 10-20 minutter eller til kartofler og gulerødder er møre.

Smag suppen til med salt og peber, og servér evt. med en klat creme fraiche.

Indsendt af
d.
04.03.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.03.19.
Kategori: