Rød karrysuppe med kokosmælk og hakket oksekød

Dejlig rød karrysuppe med kokosmælk og hakket oksekød samt skønne grøntsager. Ingredienserne skaber tilsammen en let krydret og helt vidunderlig smag, samtidig med at man får varmen.

  • En rød karrysuppe med masser af saft og kraft.
  • Karrysuppen er med kokosmælk og hakket oksekød er dejligt fyldig og mættende.

Til 4 personer

Se også denne lækre madplan, som karrysuppen er med i.

Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl squashen, og flæk den på langs. Skrab kernedelen i midten ud med en ske, og riv også squashen groft. Sæt de revne grøntsager til side.

Pil rødløg, og hak det fint. Fjern de hvide hinder og kernerne fra peberfrugten, og skær den i tynde skiver.

Varm olien op i en wok eller gryde, og svits rødløg og peberfrugt heri ved middel varme i ca. 5 minutter. Skræl imens hvidløg, og hak det fint. Tilsæt det, og svits det med i yderligere 5 minutter.

Skru lidt op for varmen, og skub grøntsagerne til side. Brun det hakkede oksekød grundigt af. Tilsæt rød karrypasta samt revet squash og gulerod, og lad det svitse med et kort øjeblik. Tilsæt kokosmælk, gurkemeje, soja og oksebouillon, og lad suppen simre i ca. 10 minutter.

Skyl spinaten, hak den groft, og kom den i karrysuppen. Lad spinaten falde lidt sammen, og smag dernæst til med salt, peber og limesaft.

Indsendt af
d.
18.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.