Velkomstdrinks - side 2

Forfriskende velkomstdrink, som også kan laves i en børnevenlig version med Sprite/7up i stedet for hvidvin.
Velkomstdrink med hyldeblomst

En dejlig velkomstdrink med hvidvin og hyldeblomstsaft, som de fleste vil nyde.

Bali Welcome

En simpel drink med Pisang Ambon og appelsinjuice, som alle kan lave. God som velkomstdrink.

Campari-juice

Denne velkendte drink er lavet med appelsinjuice (evt. friskpresset) og campari. Campari og juice er en super lækker drink og fungerer godt som velkomstdrink.

Champagne cocktail

Denne drink både smager og ser godt ud, især hvis den serveres i et cocktailglas med lidt cocktailbær og appelsinskiver som pynt.

Julianehåb

Julianehåb er en god blanding af abrikos sodavand, cider og rødsodavand. En rigtig tøsedrink som er både nem og billig at lave.

Jungle juice

Prøv denne eksotiske drink med smag af melon, appelsin og citron. Er utrolig velegnet som velkomstdrink og kan med fordel laves i en stor bowle som en slags punch.

Mango Bellini

En Mango Bellini er en rigtig god velkomstdrink, da den har en flot orange farve og er let og velsmagende. Du skal blot bruge mangojuice og mousserende vin.

Nice drinkz

Drinken har en flot orange farve og en god smag af ananas, citron og Fisherman's Friend pastillerne. Skal forberedes 10 timer før servering.

Preludium

En simpel drink med gin og sodavand som de fleste kan lave og lide.

Velkomstdrink/bowle

Opskrift på en nem og lækker velkomstdrink som er lavet med hvidvin, pærecider, Sprite og blandet frugtstykker. Serveres iskold i en bowle.

Bell

Nemmere bliver det ikke med denne opskrift på en kande lækker drink. Lavet med rød sodavand, ananasjuice og Bacardi Limon.

Buck's Fizz

Buck's Fizz er en utrolig forfriskende drink, som er lavet med appelsinjuice og champagne. Serveres ofte til bryllupper og er i det hele taget velegnet som velkomstdrink.