Velkomstdrinks - Opskrifter på velkomstdrinks

Forfriskende opskrifter på velkomstdrinks af enhver art, fra de alkoholfri til de sprudlende charmerende med champagne eller hvidvin – uden at det behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Smukt pyntet med agurk og hindbær.
Velkomstdrink med Gin og tonic

Super smukke gin og tonic velkomstdrinks med hyldeblomst samt flot garnish af agurk og hindbær. Den perfekte start på enhver festlig begivenhed.

Nem velkomstdrink med Asti og citronsorbet!
Velkomstdrinks med Asti

Super simpel velkomstdrink med frisk, syrlig citronsorbet og dejlig sød Asti. Sorbeten er med til at holde drinken iskold og lækker.

Simpel velkomstdrink uden alkohol, men med en skøn smag.
Velkomstdrink med hyldeblomst uden alkohol

Smukke som stjerneklare nætter. Glæd gæsterne med kølige velkomstdrinks med hyldeblomst og dekorative bær. Uden alkohol - så alle kan være med.

Fantastisk velkomstdrink med både hvidvin, rom og et strejf af hyldeblomst.
Velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom

Festlig og lækker velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom. Smager dejligt af sol og sommer, og de mange friske bær giver en fantastisk sødme til hvidvinen.

I denne velkomstdrink er den traditionelle mojito peppet op med lækre rabarber.
Velkomstdrink med rabarber

Vildt lækker velkomstdrinks med rabarber, der ligesom den traditionelle mojito indeholder rom, mynte, lime og danskvand. Denne udgave er blot peppet op med rabarber, der gør den ekstra sød og frisk i smagen.

Passionsfrugt giver ikke bare en syrligt-sød smag, det pynter også.
Velkomstdrink med gin og passionsfrugt

Glem alt om billig rom og flad cola. Server festlige velkomstdrinks med et underspillet tropisk look og byd gæsterne velkommen med stil.

Den boblende prosecco hældes til slut over jule aperol spritzen
Jule Aperol Spritz

Fantastisk version af Aperol Spritz, der både er sød, frisk og julet. Det bliver med garanti en nyklassiker til julefrokosten eller juleaften.

Champagne og gin gør denne drink særligt festlig og velegnet til nytår
Drinks til nytår

Sprudlende lækker drink til nytår med både champagne og gin samt appelsin og passionsfrugt, der giver en dejlig frisk smag. Kan bruges både som velkomstdrink og cocktail.

Dejlig sommerlig drink med rabarber og vodka i martiniglas
Drink med rabarber og vodka

Denne skønne drink med rabarber og vodka er dejligt frisk, og så får den en smuk lyserød farve fra rabarbersaften. Den er helt perfekt som f.eks. velkomstdrink.

Original opskrift på sangria med rødvin, appelsin, Grand Marnier og danskvand.
Sangria – original opskrift

Fantastisk opskrift på lækker Sangria - den spanske drink med rødvin, appelsin, Grand Marnier og danskvand, der tilsammen giver en frisk og perlende smag.

Drinken indeholder gin, Aperol og danskvand
Drink med gin og Aperol

Dejlig nem og lækker drink med gin, Aperol og vermouth, der på en gang er sød og let bitter. Drinken får en smuk orange farve fra den italienske aperitif.

Nem og god drink med vodka, Sprite og lime.
Drink med vodka, lime og Sprite

Dejlig frisk og sommerlig drink med vodka, lime og Sprite, der sammen gør drinken både syrlig og sød. Drinken serveres med rigeligt is, så den holder sig kølig.

Den lækreste lemonade med vodka, som du bare bliver nødt til at prøve!
Lemonade - opskrift med vodka

Den lækreste opskrift på lemonade med vodka, som tilmed er utroligt nem at lave. Den læskende drik er ideel til en varm sommerdag og kan også sagtens laves uden alkohol.

Super god punch med vodka og andre dejlige sager.
Punch med vodka

Dejlig nem opskrift på lækker punch med vodka, Cointreau, Redbull og Fanta Exotic, der tilsammen giver en skøn eksotisk drink.

Festlige drinks med vandmelon, vodka og champagne.
Vandmelon-drinks med vodka og champagne

Dejlig frisk vandmelon, sprudlende champagne, syrlig limesaft og vodka, der tilsammen giver de flotteste lyserøde drinks. Ideelle som velkomstdrinks.