Hummer - Opskrifter på hummer

Gode opskrifter på hummer. Prøv f.eks. vores opskrift på hummerhaler, hummersuppe, jomfruhummere eller en lækker hummersalat. Der er mange muligheder til enhver lejlighed.

Den varme hummersuppe klar til servering.
Hummersuppe

Hummersuppe er en klassiker. Med denne opskrift kan du nemt lære selv at lave en velsmagende variant af suppen, som garanteret vil være en succes.

Jomfruhummerhalerne kommes i ovnen.
Jomfruhummerhaler

Jomfruhummerhaler er en virkelig dejlig spise, som især er godt som forret. Denne opskrift indeholder også en dressing som passer godt til.

Skøn og mega fancy forret med jomfruhummer, der steges hel
Forret med jomfruhummer

Skøn forret bestående af lækre jomfruhummere med friske grønne asparges og en let syrlig hvidvinssauce, der passer forrygende til skaldyr.

Grillet hummer

Hummer er noget af det bedste fra havet. Grillet hummer med hvidløgssmør er en delikatesse, der er svær at modstå. Se, hvordan du griller med succes, i denne opskrift.

Hummer i hvidløg og fløde

Hummer med fløde og hvidløg tager kun nogle minutter at lave, men den smager guddommeligt. Du kan servere den i små portioner som forret, eller som hovedret med tilbehør.

Hummer i ovn

Prøv denne opskrift på hummer i ovn, den er super nem at lave og kan både bruges som forret eller hovedret.

Hummerhaler på grill

Hummerhaler på grill kan bruges som let forret til flere personer. Men retten kan sagtens mætte 4 personer, hvis den serveres sammen med god salat og evt. couscous.