Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Hummerhaler i ovn

Prøv denne opskrift på hummerhaler i ovn, den er super nem at lave og kan både bruges som forret eller hovedret.

Ingredienser

  • ca. 800 g hummerhaler (store)
  • 75 g smør
  • 3 fed hvidløg
  • 3/4 bdt persille
  • rasp

Klip hummerhalerne på langs og rens den. Løsn hummeren fra skallen men lad den ligge i den, ned i et ildfast fad.

Smelt smørret og kom hakket hvidløg i. Lad det stege lidt. Hæld hvidløgssmørret over og drys persille på.

Drys til sidst rasp over det hele og steg det ved 200 grader, i 3-4 minutter, i forvarmet ovn.

Jeg serverer gerne den her røde dressing til hummerhalerne. Den smager virkelig godt til.

Annonce
Publiceret d.
01.06.10.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Fiskeopskrifter ›
Skaldyr ›
Hummer
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Jomfruhummerhaler
Dressing til skaldyr
Hummersuppe
Forret med jomfruhummer
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023