Hummer i hvidløg og fløde

Hummer med fløde og hvidløg tager kun nogle minutter at lave, men den smager guddommeligt. Du kan servere den i små portioner som forret, eller som hovedret med tilbehør.

Ingredienser
  • 400 gram hummer, renset
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk olie
  • 100 g smør
  • 100 g svampe
  • 1/2 l madlavningsfløde
  • salt
  • peber
  • 100 g smør
  • persille (Hakket)

Kom hvidløget i 1 spiseskefuld olie.
Steg hummeren i 100 gram smør, ved høj varme. Læg hummeren til side og hæld fløden på panden. Kog den halvt ned. Tilsæt hvidløgsblandingen. Læg hummeren tilbage på panden og kog dette i cirka 1 minut.
Steg svampene i 100 gram smør, krydr med salt, peber og hakket persille.
Anret svampene på et fad og hæld hummeren over.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori: