Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Hummer i hvidløg og fløde

Hummer med fløde og hvidløg tager kun nogle minutter at lave, men den smager guddommeligt. Du kan servere den i små portioner som forret, eller som hovedret med tilbehør.

Ingredienser

  • 400 g hummer (renset)
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk olie
  • 100 g smør
  • 100 g svampe
  • 1⁄2 l madlavningsfløde
  • salt
  • peber
  • 100 g smør
  • persille (Hakket)

Inden vi går videre med opskriften, vil jeg lige tippe dig om min yndlings dressing til hummer. Den kan laves i 3 forskellige varianter, så der er helt sikkert én for din smag.

Fremgangsmåde

Kom hvidløget i 1 spiseskefuld olie.
Steg hummeren i 100 gram smør, ved høj varme. Læg hummeren til side og hæld fløden på panden. Kog den halvt ned. Tilsæt hvidløgsblandingen. Læg hummeren tilbage på panden og kog dette i cirka 1 minut.
Steg svampene i 100 gram smør, krydr med salt, peber og hakket persille.
Anret svampene på et fad og hæld hummeren over.

Annonce
Publiceret d.
14.10.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Fiskeopskrifter ›
Skaldyr ›
Hummer
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Jomfruhummerhaler
Hummersuppe
Dressing til skaldyr
Dressing til hummer
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025