Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Hakkebøf
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Rødkål
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Pesto
      • Remoulade
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Rødbedesalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Rabarberkage
    • Lagkage
    • Kanelsnegle
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
    • Brød
    • Boller
    • Gulerodsboller
    • Grovboller
    • Flere bageopskrifter
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Ingefærshots
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Morgenmad
      • Sund morgenmad
      • Chiagrød
      • Havregrød
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Stegte hummerhaler

Prøv også: Bedste dressing til hummer

Til 4 personer
  • 12 hummerhaler (store)
  • 1/2 fed hvidløg
  • 200 ml fløde
  • 50 ml hvidvin
  • 3 stilke estragon
  • lidt smør
  • salt
  • peber
  • olie til stegning
  • 4 træspyd

Krydr hummerne med salt og peber. Steg på en pande i lidt olie, til hummerne er gyldne. Tilsæt hvidløg, hvidvin og fløde. Lad det koge op. Tag hummerne af panden, og smag saucen til med hakket estragon og lidt smør. Læg hummerne på et fad og servér med saucen til.

Annonce
Publiceret d.
03.07.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Fiskeopskrifter ›
Skaldyr ›
Hummer
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Hummersuppe
Forret med jomfruhummer
Dressing til hummer
Dressing til skaldyr
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2022