Stegte hummerhaler

Til 4 personer
  • 12 hummerhaler (store)
  • 1/2 fed hvidløg
  • 200 ml fløde
  • 50 ml hvidvin
  • 3 stilke estragon
  • lidt smør
  • salt
  • peber
  • olie til stegning
  • 4 træspyd

Kom hummerhalerne på spyddene. Start med at stikke igennem ved halen, bøj dernæst hummeren og stik spyddet igennem i den anden ende. Der skal tre hummerhaler på hvert spyd. Krydr hummerne med salt og peber. Steg på en pande i lidt olie, til hummerne er gyldne. Tilsæt hvidløg, hvidvin og fløde. Lad det koge op. Tag hummerne af panden, og smag saucen til med hakket estragon og lidt smør. Læg hummerne på et fad og servér med saucen til.

Indsendt af
d.
03.07.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.07.08.
Kategori: