Bananer - side 2

Her med chokoladeglasur.
Banankage med chokoladeglasur

Denne velsmagende banankage må du ikke snyde dig selv eller dine gæster for. Pyntes den med chokoladeglasur, bliver den ekstra uimodståelig.

Banankage med hvid chokolade i både kagen og cremen på toppen.
Banankage med hvid chokolade

Ufattelig lækker banankage, der både har stykker af hvid chokolade i selve kagen og i cremen ovenpå. Den milde og søde creme smager skønt af vanilje og passer super godt sammen med smagen af banan.

Vanvittig lækker banankage med Nutella på toppen.
Banankage med Nutella

Voldsom lækker og svampet banankage med den skønneste creme af Nutella. Kagen er også fyldt med stykker af mørk chokolade, der giver en dejlig knasende fornemmelse.

Sunde og lækre choko/bananpandekager.
Bananpandekager med kakao

Gode og hurtige bananpandekager med kakao, som giver en dejlig chokoladesmag - og vi ved jo alle at banan og chokolade passer fantastisk sammen.

Suveræne amerikanske pandekager med fyld af Nutella og banan i skiver.
Pandekager med Nutella og banan

Lækre og luftige pandekager med Nutella og banan i midten, der tager dine amerikanske pandekager til næste niveau. Smagen er helt suveræn, men pas på, for de kan være vanedannende!

Pynt med skyr og blåbær for et friskt og festligt udtryk.
Proteinpandekager med banan

Proteinpandekager uden mel. De er nemme at piske sammen i et snuptag og får en skøn, svampet konsistens fra bananen. Super til f.eks. brunch eller som snack.

En god stak proteinpandekager.
Proteinpandekager med banan og kokos

Lette proteinpandekager med banan og kokos, der giver en dejlig smag og sammen med æg og havregryn sørger for et højt proteinindhold.

Her et stort stykke dejlig kage.
Pære-banankage

En anderledes, fyldig og luftig banankage lavet med pærer, som giver et frisk pift og passer rigtig godt sammen med karakteristiske smag af banan.

Cremede og lette smoothies? Prøv denne med ananas og banan.
Smoothie med banan og ananas

Cremet smoothie med en tilpas sødlig smag af banan og ananas, samt en meget let og luftig konsistens. En perfekt start på dagen.

Et lækkert stykke svampet banankage.
Sund banankage

En helt igennem sund banankage, der smager utroligt syndigt. Kagen er både svampet og sød, selvom den hverken indeholder sukker, smør eller mel. Prøv den, og bliv overrasket.

Sunde muffins med et lækkert strejf af lakrids.
Sunde muffins med lakrids

Med få ingredienser er det faktisk muligt at bage disse fantastiske sunde muffins, der har en dejlig smag af lakrids og banan. De friske dadler er med til at give en skøn sødme og svampet konsistens.

De sunde vafler smager forrygende af banan og kakao
Sunde vafler med banan, havregryn og kakao

Vidunderlige sunde vafler med en syndig smag fra banan, havregryn og kakao. Ingredienserne skal bare blendes sammen og vupti, så er der en lækker morgenmad, dessert eller sund snack.

Skøn upside down banankage, der smager dejligt karamelliseret.
Upside down banankage

Virkelig lækker og svampet upside down banankage med hele bananer på toppen. Kagen er faktisk overraskende nem at lave, så det er bare om at komme i gang.

Bananasplit med is, Mars-sauce og M&M's.
Bananasplit med is og Mars

Denne bananasplit smager fantastisk. Mars saucen giver en ekstra god smag og så kan den pyntes med alt mellem himmel og jord.