Fastelavnsboller - Opskrifter på Fastelavnsboller

Til enhver rigtig fastelavn hører fastelavnsboller så man rigtigt kan forkæle sig selv og sine nærmeste. Prøv en af vores rigtigt gode opskrifter såsom fastelavnsboller med flødeskum, creme eller remonce. Der er også fedtfattige varianter.


     Dekorative og fedtfattige fastelavnsboller. Fedtfattige Fastelavnsboller Har du heller ikke lyst til at undvære fastelavnsbollerne til fastelavn? Med denne opskrift kan du lave dem superlækre og fedtfattige på samme tid.

     Til 20 personer

     Fedtfattig opskrift
     Fastelavnsbolle med drys på toppen. Fastelavnsboller God klassisk opskrift på fastelavnsboller som kan drysses med sukker, nødder eller mandelsplitter efter smag.

     Ingredienser

     Vildt lækre cremeboller, der får en flot gylden farve. Cremeboller Virkelig gode cremeboller med en luftig krumme og en lækker midte af hjemmelavet vaniljecreme.

     Til 16 stk

     De dekorative fastelavnsboller er klar til festlighederne. Fastelavnsboller med lakrids Lakrids er blevet populært i is og chokolade - hvorfor ikke bruge det i fastelavnsboller? Også de voksne vil være ellevilde med denne variant.

     Til 16 stk

     Fastelavnsboller med æble Dejlige fastelavnsboller fyldt med æblemos og marcipan.

     Til 26 stk


     Modtag ugens opskrift

     Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.