Opskrifter på drinks med vin

Nogle vil mene det er en synd at blande vin med andre drikke, men der findes mange fantastiske drinks med vin. Se et godt udvalg af dem her.

   Sommerdrinken er dejligt forfriskende og kølig, så den passer perfekt til sommerens lune vejr.
   Lækker sommerdrink med rosé og hindbær

   Den lækreste sommerdrink med rosé og frosne hindbær, der på én og samme tid er sød og dejligt forfriskende.

   Her er gløggekstrakten hældt på glas og klar til at blive brugt.
   Hjemmelavet gløggekstrakt

   Denne lækre hjemmelavede gløggekstrakt er nem at lave, og så smager den langt bedre og mere aromatisk, end dem du kan købe i supermarkedet.

   Forfriskende velkomstdrink, som også kan laves i en børnevenlig version med Sprite/7up i stedet for hvidvin.
   Velkomstdrink med hyldeblomst

   En dejlig velkomstdrink med hvidvin og hyldeblomstsaft, som de fleste vil nyde.

   Americano

   Americano er en klassisk drink med vermouth, Campari, Angostura og danskvand der har holdt sig aktuel igennem et helt århundrede.

   Appetizer

   Denne appetizer er god til at give dejlig start på aftenen før eller efter man har nydt en god middag.

   Kalimotxo

   Denne drink er rigtig god for dem som ikke helt har vænnet sig til den kraftige smag af vin. Her blandes det med lidt cola hvilket giver en lækker drink!

   Mon Ami

   Opskrift på Mon Ami som er lavet med hvidvin (evt. alkoholfri), limejuice og melon. En frisk og nem drink at servere for dine gæster.

   Rød Cola

   Mange vil anse det som blasfemi at blande rødvin og cola i en drink, men ikke desto mindre er det populært rundt omkring i verden.

   Summertime

   Summertime er en frisk og sommerlig drink. Den er bl.a. lavet med grapefrugtjuice som gør den flot at servere samtidig med at den heller ikke er alt for sød i smagen.

   Ananasbowle

   En ananasbowle er lavet med ananas, champagne og moselvin. Den er især god som velkomstdrink når du får gæster da den ser rigtig flot og lækker ud med de friske ananasstykker.

   Brombær Punch

   Opskrift på en god punch med friske brombær, solbærrom, rosévin og champagne. Kan laves i god tid i forvejen og blot stå på køl indtil gæsterne kommer.

   Champagne-Maraschino Punch

   En champagne-maraschino punch er blandt andet lavet med kirsebærlikør (deraf navnet maraschino) og brandy. Bowlen tilsættes appelsin- og citronskiver som komplimentere den søde likør godt.

   Citronbowle

   Opskrift på en citronbowle hvor citron, sukker og rødvin har fået lov til at trække - hvilket giver en rigtig god smag når det blandes med hvidvin og champagne.

   Druebowle

   Denne druebowle er en rigtig god velkomstdrink når du skal have mange gæster. Kan laves nogle timer i forvejen og skal blot stå på køl inden servering, hvor der så hældes champagne og isterninger i.

   Glühwein

   Glühwein er en type af rødvin tilsat krydderier som kanel og nelliker. Den drikkes varm.