Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Forloren hare med hakket oksekød og lammekød

Anderledes opskrift på forloren hare med hakket oksekød og lammekød, og en god sauce til og baconskiver på. Hvis du foretrækker den mere traditionelle udgave, kan jeg anbefale denne opskrift med hakket svinekød.

Ingredienser

  • 350 g hakket oksekød
  • 250 g hakket lammekød
  • 3 spsk fløde
  • 2 æg
  • 60 g bacon
  • 1 dl rasp
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • 3 dl fløde
  • 2 tsk majsstivelse
  • rønnebærgelé eller ribsgele
  • tomatpuré
  • salt
  • peber
Opskriften fortsætter under annoncen

Bland farsen af hakkekødet, fløden, æg og krydderier og form den til et brød. Læg det i et smurt ildfast fad. Dæk brødet med baconskiverne og stil det i ovnen ved 225 grader.

Efter et kvarters tid blandes ingredienserne til saucen og hældes ved.

Sænk varmen til 170 grader og steg den forlorne hare yderligere en halv times tid. Si saucen fra i en gryde og smag til med geleen. Den kan evt. jævnes med maizenamel.

Server enten med kogte kartofler, brasekartofler, bagte kartofler eller hasselbagte kartofler til.

Publiceret d.
05.08.04.
Kategori:
Madopskrifter ›
Farsbrød
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Kenneth Brandt
Opskrift af Kenneth Brandt
Annonce

Flere lækre opskrifter

Farsbrød i ovn med bacon og brun sovs
Græsk farsbrød med hakket kylling
Mumie farsbrød
Mexicansk farsbrød
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023