Farsbrød - nemme opskrifter med masser af smag

Alle elsker et godt farsbrød. De laves dog på forskellige måder i de enkelte lande og vi har samlet en række af de bedste opskrifter såsom græsk farsbrød, amerikansk farsbrød og selvfølgelig også den danske udgave.

Dejligt farsbrød med masser af grøntsager
Farsbrød med grøntsager

Dejligt farsbrød fyldt med grøntsager, der giver en skøn smag og et flot farvespil. Opskriften er virkelig nem, og farsbrødet er et hit for både børn og voksne.

Smagen af italien forstærkes med parmaskinke, der bliver sprødt og lækkert
Italiensk farsbrød

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Saftigt farsbrød med porre og sprød bacon.
Farsbrød med porrer og bacon

Spændende farsbrød med både porrer, bacon og feta, som sammen med hvidløg og timian giver en fantastisk let krydret smag.

Farsbrødet er fyldt med feta, hvidløg, peberfrugt og squash - en lækker kombi
Græsk farsbrød i ovn

Knaldgodt græsk farsbrød i ovn, som er fyldt med feta, hvidløg og grøntsager og smøres med tomatpuré for en ekstra lækker smag.

Farsbrødet bages gyldent i ovnen
Amerikansk farsbrød

Klassisk amerikansk farsbrød med barbecuesauce, bacon og ost. Farsbrødet smøres også ind i barbecuesauce, og det giver både en flot farve og en dejlig smag til baconen.

Her kan man rigtigt se al den lækre feta inde i farsbrødet.
Farsbrød med feta

Virkelig lækkert farsbrød med masser af cremet feta og bl.a. hvidløg, persille og soltørrede tomater, som giver en rigtig god smag.

Pakket ind i bacon og tilberedt ovenpå brun sovs og bløde løg - det er bare lækkerier.
Farsbrød i ovn med bacon og brun sovs

Fuldstændig fantastisk opskrift på farsbrød med bacon og brun sovs, hvor hele molevitten tilberedes i ovnen. Det giver både et super saftigt farsbrød og en ekstra velsmagende sovs.

Det mexicanske farsbrød er proppet med smag fra krydderier og grøntsager.
Mexicansk farsbrød

Mums, et lækkert mexicansk farsbrød. Saftigt og fuldstændig proppet med smag fra dejlige krydderier, skønne grøntsager og ikke mindst blandingen af salsasauce og smeltet cheddarost på toppen.

En skive farsbrød
Farsbrød med oksekød

Nem opskrift på farsbrød med hakket oksekød og krydderier, som giver masser af smag. Jeg elsker aftensmad, der er hurtigt at bikse sammen og passer sig selv i ovnen.

Ser det ikke bare lækkert ud?
Lækkert farsbrød med svinekød

Rigtig lækkert farsbrød med hakket svinekød, løg og champignon som hjælper til at gøre det ekstra saftigt.

Dejligt farsbrød med kylling og peberfrugt
Kyllingefarsbrød

Helt utroligt nemt kyllingefarsbrød, der laves på hakket kylling og bages i ovnen. Resultatet bliver er flot farsbrød, der både er sundt og smager dejligt.

Det italienske farsbrød pakkes ind i parmaskinke, så det får en ekstra lækker smag.
Italiensk farsbrød i ovn med grøntsager

Lækkert italiensk farsbrød, der tilberedes i ovnen på en bund af dejlige, sprødstegte grøntsager. En uimodståelig kombination, der serveres med en fabelagtig hvidløgsdressing.

Mega lækkert farsbrød i fad med flødekartofler og grøntsager.
Farsbrød i fad med kartofler, grøntsager og fløde

Det her er intet mindre end en fænomenal ovnret: Saftigt farsbrød i fad på en bund af kartofler, grøntsager og fløde. Nemt og virkelig lækkert.

Det græske farsbrød med kylling er proppet med skønne sager og smager suverænt.
Græsk farsbrød med hakket kylling

Kanongodt græsk farsbrød med hakket kylling samt feta, oregano og hvidløg, som sender smagsløgene mod sydlige himmelstrøg. Super nemt at forberede, og så passer det sig selv i ovnen.

Det sunde kyllingefarsbrød med grøntsager steges i ovnen og kan serveres med f.eks. en salat til.
Kyllingefarsbrød i ovn med grøntsager

Super lækkert kyllingefarsbrød med grøntsager og hytteost, så det er fyldt med proteiner og fibre. Farsbrødet smager utrolig godt - især i selskab med en dejlig salat eller lignende.