Paprikagryde med gris

Lækker opskrift på paprikagryde med både pølser og og svinekød i tern. Snyd ikke dig selv for at prøve denne lækre gryderet. Den er meget nem at lave. Servér f.eks. med ris eller kartoffelmos og ærter.

Til 5 personer
  • 2 spsk olie
  • 1 løg (revet)
  • 500 g svinekød i tern
  • 2 spsk paprika
  • 1/2 l bouillon
  • 1 bk champignoner (à 500 g) i skiver
  • 1 pk pølser i stykker på ca. 2 cm
  • Evt. lidt majsstivelse til jævning

Hæld olie i en gryde. Brun løg og svinekød ved middel-høj varme. Tilsæt paprika, og lad det stege et øjeblik. Tilsæt bouillon. Lad det simre i 3-5 minutter.

Tilsæt champignonerne og pølserne. Varm retten godt igennem. Paprikagryden kan evt. jævnes med lidt majsstivelse eller meljævning.

Serveres f.eks. med ris eller kartoffelmos og grønne ærter.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori: