Kylling i karry

Kylling i karry på nem og fedtfattig vis med saftige æbletern, som giver et friskt syrligt-sødt touch. Server med ris og f.eks. kokosflager og rosiner i små skåle til at drysse over. Det gør måltidet endnu mere festligt.

Ingredienser
  • 2 kyllinger (Store)
  • 2 porrer
  • 2 æbler

Sovs

  • 2 løg
  • 3 tsk karry (stærk)
  • 4 dl bouillon (vand + terning)
  • 4 tsk Maizena jævning
  • salt
  • peber

Kog kyllingerne til de er møre, ca. 1 time.
Pil den kogte kylling fra skind og ben og fordel det i mindre stykker.
Rens porren og skær dem i tynde ringe. Skræl æblerne og skær dem i små tern. Hak løgene og svits dem i bouillon tilsat karry.
Drys maizenamelet over bouillonen og rør rundt. Tilsæt kyllingekødet , porrerne og æblerne og lad retten småkoge ca. 10 min. smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Server flere grøntsager til og evt. løse ris.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: