Kalkun med orangecreme

Stegt kalkunbryst og kogte asparges i orangecreme af appelsinsaft og creme fraiche.

starstarstar_halfstar_borderstar_border
2,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 6 personer
  • 1 kg kalkunbryst
  • smør
  • salt
  • peber
  • grønne asparges

Orangecreme

  • 2 dl appelsinsaft (friskpresset)
  • 1 dl creme fraiche
  • salt
  • peber

Pynt

  • tomater
  • appelsinskal (økologisk)

Skær kalkunbrystet i skiver (ca. 1 cm tykke).

Steg kalkunskiverne i smør, et minuts tid på hver side. Drys med salt og peber. Lad dem derpå køle af.

Bland alle ingredienser til orangecremen og smag til.

Lad de stegte kalkunskiver trække i orangecremen en times tid før servering.

Rens og kog grønne asparges i letsaltet vand. De skal være møre men stadig have bid. Lad dem dryppe af inden de fordeles tallerkenerne.

Tag kalkunskiverne op af orangecremen (lad så meget creme hænge ved som muligt), og læg dem ved aspargesene.

Befri tomaterne for kerner, og skær i både. Pynt med tomatbåde og strimler af appelsinskal, og evt. en skefuld orangecreme.

Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem