Marineret kyllinge eller kalkunfilet

Vejen til en virkelig god kyllinge- eller kalkunfilet går gennem en vellavet marinade, omkring friske grøntsagsbuketter og en høj af ris. Lyder det omfattende? Se fremgangsmåden nedenfor og bliv glædeligt overrasket.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 500 g kyllingefilet eller kalkunfilet

marinade

  • 3 spsk olie
  • 5 spsk balsamico
  • 3 fed hvidløg
  • salt
  • peber

Fyld

  • 2 peberfrugter
  • 2 bdt forårsløg
  • 1 ds vandkastanjer
  • 200 g sukkerærter

Dressing

  • 1 pk creme fraiche
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 sjat ketchup
  • salt
  • peber

Sæt risen til at koge. Læg kødet i marinade af olie, balsamico og hvidløg. Gerne aftenen før. Grøntsager snittes i ønskede størrelser.
Kødet steges, og der tilsættes salt og peber efter behov. Hvis du skulle have lyst, kan du krydre kødet yderligere med paprika, basilikum m.v.
Når kødet er næsten færdigt, tilsættes kastanierne, og de øvrige grøntsager.

Creme fraichen skal bruges til en kold dressing. Det er muligt at lave denne dagen før, sammen med kødet. Creme fraichen blandes med hvidløg, krydderier, ketchup og smages til, med salt og peber.

Indsendt af
d.
15.12.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.12.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem