Spanske svinekoteletter

Spansk ret på koteletter med gode grøntsager. Server med ris og flutes.

Til 4 personer
  • 4 svinekoteletter
  • 2 peberfrugter (Ikke grønne)
  • 1/2 squash
  • 1 løg (mellemstort)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • olie
  • salt
  • peber
  • vand

tilbehør

  • 4 dl ris (før kogning)
  • flute

Olie kommes i en panden, varmes godt op og der tilsættes karry. Dette skummer op, når skummet er væk brun da koteletterne på hver side i ca 1 minut. Læg herefter koteletterne over i et ild fast fad, og drys den på begge sider med salt og peber.

Løg, hvidløg og peberfrugterne renses og snittes, squashen vaskes og skæres i skiver eller måner. Det hele brunes på panden inden det hældes oven på kødet. Drys paprikaen over grøntsagerne og hæld vand ved så det lige dækker.

Steges ved 175 grader i varmluftsovn i ca 35-40 min.
Serveres med ris og flutes. Velbekomme

Indsendt af
d.
01.11.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.05.
Kategori: