Kylling i olivenmarinade

Denne opskrift på kylling i ovlienmarinade, stammer fra Spanien. Den kaldes også for spansk kylling, idet marinaden er lavet med inspiration fra middelhavet.

Til 6 personer
  • 8 kyllingebryster
  • 1/4 kop persille
  • 1/2 kop hvidvin
  • 1/2 kop brun farin

Marinade

  • 1/2 hvidløg
  • 1/4 kop oregano
  • 1/2 kop svesker (halveret)
  • 1/4 kop grønne oliven (halveret)
  • 1/4 kop kapers
  • 1 kop olivenolie
  • 6 laurbærblade
  • salt
  • peber

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom kyllingen i og lad den trække i 6-24 timer. Hæld den derefter i et ildfast fad . Rør persille, brun farin og hvidvin sammen og hæld det over.
Steg kyllingen i ovn, i cirka 40 minutter, ved 180 grader. Servér eksempelvis med ris og godt brød.

Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.11.08.
Kategori: