Marineret oksefilet

Rigtig god marinade med blandt andet dijonsennep, hvidløg og persille, der blendes sammen med olivenolie inden det smøres på oksefileterne.

Ingredienser
  • 300 g oksefilet (tynde skiver)
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1/2 skalotteløg
  • 1 bdt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk dijonsennep
  • 4 spsk vand
  • salt
  • peber

Først røres sennep og vand sammen i en skål, derefter piskes olivenolie i lidt ad gangen. Dernæst blendes hvidløg, persille, og skalotteløg sammen med sennepsdressingen. Nu smages der til med salt og peber.
Herefter pensles kødet og lades stå og trække i 10 minutter. Til sidst steges det på en pande i nogle minutter på hver side.

Kan serveres med nye kartofler og en god flaske rødvin.

Indsendt af
d.
12.03.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.03.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem