Pastagratin med bacon og grøntsager
Virkelig lækker og snasket pastagratin med sprød bacon og skønne grøntsager, der toppes med ost og bages i ovnen. Nem ret, der ikke kræver meget forberedelse.
Ingredienser
til 3 personer- 250 g pastaskruer
- ca. 120 g bacontern
- evt. lidt olie til stegning
- 3 forårsløg
- 3 peberfrugter
- 6 blommetomater (små)
- 1 fed hvidløg
- 100 g revet ost
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Steg baconen i lidt olie på en pande.
Skær grøntsagerne ud i mundrette stykker og steg dem sammen med baconen.
Når pastaen er færdig, hældes det hele over i et ildfast fad, og blandes godt. Drys med revet ost på toppen.
Bag pastagratinen i ovnen ved 200 grader, til osten er gylden.
Hvis du vil have tilbehør til, kan jeg anbefale den her salat:God salat til pastaretter