Fedtfattig tzatziki

Prøv denne fedtfattige tzatziki hvis du har lyst til et sundt tilbehør til din hovedret.

Til 4 personer
  • 500 g fromage frais (med så lavt fedtindhold som muligt)
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 1 spsk eddike
  • 2 1/2 fed hvidløg
  • 0,38 tsk sukker
  • salt efter behov
  • 1 agurk (revet med skal)

Fromage frais blandes med olivenolie, eddike og hvidløg
(eddike modvirker den skarpe smag fra hvidløgene). Bland
sukker i, efter behov (for at modvirke en evt. sur smag fra eddiken).
Salt efter behov, cirka 1/2 teskefuld. Agurken rives og saften presses fra, gennem et klæde, herefter blandes agurken i fromage frais massen. Lad det hele trække i 2-3 timer. Serveres ved stuetemperatur.

Indsendt af
d.
04.08.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.08.06.
Kategori: