Spidskålstzatziki

Anderledes tzatziki med spidskål i stedet for agurk. Den er både cremet og sprød på samme tid, og så er den endda sundere end den klassiske tzatziki.

  • Nem og lækker tzatziki med spidskål.

Til 4 personer

Skyl spidskålen og lad det dryppe godt af. Snit det fint og kom det i en skål. Pres citronsaften over og drys derefter med salt. Bland godt rundt så citron og salt fordeles på al kålen. Lad kålen trække i køleskabet i en times tid.

Når spidskålen har trukket, hældes overskydende væske fra.

Pres eller hak hvidløget fint og bland det med spidskålen, sammen med den græske yoghurt.

Smag spidskålstzatzikien til peber og evt. olivenolie.

Indsendt af
d.
03.10.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.