Nemme pølsehorn

Nemme og dejlige pølsehorn med en god sjat olie i dejen, som gør den smidig og ekstra let at rulle ud.

Til 20 stk
  • 8 dl vand
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk sukker
  • 4 spsk olie
  • 50 g gær
  • 300 g grahamsmel
  • 600 g hvedemel
  • 10 pølser

Rør vand, salt, sukker, olie og gær sammen. Bland først grahamsmel og dernæst hvedemel i. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.

Skær pølserne over på midten.

Tag først halvdelen af dejen og rul den ud. Skær den ud i 10 stykker (som en lagkage), og rul pølserne ind i dejen. Tag herefter den andel halvdel af dejen og gentag.

Læg pølsehornene på to bageplader med bagepapir og bag dem ved 180 grader i 15 minutter (varmluft).

Indsendt af
d.
13.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.02.07.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem