Grove pølsehorn

Opskrift på pølsehorn lavet med fuldkornshvedemel. Perfekt til frokost og til at fryse ned.

Til 24 stk
  • 50 g gær
  • 6 dl vand
  • 4 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 2 dl fuldkornshvedemel
  • 750 g hvedemel
  • 12 pølser
  • evt. lidt mælk til pensling

Hæld vandet i en skål og smuldr gæret deri. Tilsæt olie og salt.

Rør fuldkornsmelet i og rør derefter det almindelige hvedemel i lidt af gangen.
Læg et viskestykke over dejen og lad den hæve i 20 minutter.

Del dejen i 3 lige store dele. Drys lidt mel ud på bordet, og rul hver dejklump ud til en flad cirkel (ca. ½ cm tyk). Skær cirklen lodret igennem, vandret igennem og diagonalt igennem på begge leder således at cirklen bliver til 8 "lagkagestykker".

Skær pølserne i halve og rul en halv pølse ind i hvert dejstykke.
Pensl pølsehornene med lidt mælk eller sammenpisket æg. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
03.10.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.10.11.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem