Spansk tapas

Simpelt og godt. På ægte, spansk tapas-manér laves denne ret af få, men kraftfulde ingredienser. De stegte champignoner suppleres skønt af skinketern eller bacon, som således tilføjer umami blandet med grøn, frisk persille.

Til 6 personer
  • 400 g champignoner (store)
  • 100 g skinke (brug gerne tørret skinke) eller ristet bacon i tern
  • 1/2 bdt persille (hakket)
  • 1/2 citron
  • lidt olivenolie
  • salt
  • peber

Vask champignonerne og pil stokken ud, så de er hule inden i. Dup champignonerne med et stykke citron (det forhindrer champignonerne i at blive brune). Steg champignonerne på panden i lidt olivenolie med den hule side nedaf. Imens blandes skinketern og hakket persille. Når champignonerne har fået lidt farve, vendes de og fyldet kommes i. Steg i et par minutter mere (gerne under låg). Drys med salt og peber. Serveres mens de er lune.

Indsendt af
d.
10.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.01.08.
Kategori: