Kødsovs med svin/kalv

Til 8 personer
  • 400 g pasta
  • 4 spsk rapsolie
  • 4 løg (små)
  • 800 g hakket svine- og kalvekød
  • 4 gulerødder
  • 1/4 knoldselleri
  • 2 ds hakkede tomater (eller efter smag)
  • 4 spsk tomatpuré
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 4 tsk tørret timian
  • salt
  • peber
  • 2 bdt persille

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hak løg og svits det, til det er blødt. Tilsæt hakket svine- og kalvekød, og steg det gyldent.

Riv gulerod og knoldselleri, og tilsæt det sammen hakkede tomater. Tilsæt dernæst koncentreret tomatpuré, bouillon, timian, salt og peber.

Lad retten simre ved svag varme i 20 minutter. Drys med hakket persille, og servér til den kogte pasta.

Indsendt af
d.
10.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.03.08.
Kategori: