Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Indbagt farsbrød

Alle de lækre ingredienser i denne opskrift blandes sammen og formes til et brød og pakkes ind i butterdej. Bages i ovnen og serveres med kartofler og salat.

Ingredienser

til 5 personer
  • 500 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 2 spsk rasp
  • 1 grøn peberfrugt (finthakket)
  • 3 tsk hvidløgssalt
  • 1 spsk persille
  • ca. 3 plader butterdej
  • æg til pensling

Varm ovnen op til 200 grader. Bland alle ingredienserne sammen, på nær butterdejen, og form det til et brød. Læg det i en bradepande og rul butterdejen ud, så den passer i længde og bredde over brødet. Pak farsen ind i dejen. Pensl dejen med æg. Bag på midterste rille, i cirka 1 time.

Der kan serveres bagte kartofler, hasselbagte kartofler, pommes eller kogte kartofler, salat og flutes til.

Annonce
Publiceret d.
26.03.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Farsbrød
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Pia Djerf
Opskrift af Pia Djerf
Annonce

Flere lækre opskrifter

Græsk farsbrød med ris
Farsbrød (med kernetemperatur og stegetid)
Græsk farsbrød med hakket kylling
Kyllingefarsbrød i ovn med grøntsager
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023