Farsbrød med bacon og ost

Den traditionelle udgave af farsbrød har her fået en frakke af bacon og er fyldt med det lækreste smeltede ost. En virkelig simpel opskrift på en sikker succes.

Til 6 personer
  • 1 løg
  • 1000 g hakket svinekød
  • 3 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 200 g revet mozzarella
  • 2 pk bacon i skiver
  • lidt olie til fadet



Hak løget fint.

Kom svinekød, løg, æg, havregryn, salt og peber op i en skål, og rør det godt sammen til en jævn fars.

Fordel farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (30-35 cm), og læg osten henover midten. Fold farsen op omkring osten, så det lukker helt tæt.

Læg baconskiverne ud på et stykke bagepapir, og rul det omkring farsbrødet. Tag bagepapiret af, og sørg for, at baconen dækker det helt.

Kom farsbrødet op i et smurt fad, og bag det i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.
Hvis baconen endnu ikke er sprød efter de 50 minutter, skal du sætte ovnen på varmluft og holde godt øje med overfladen, så det ikke brænder på. Tag farsbrødet ud, når baconen er sprød.

Indsendt af
d.
19.11.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.11.15.
Kategori: