Rester med hamburgerryg

Nem restemad med hamburgerryg, cocktailpølser og grøntsager i flødesovs. Bagt i ovnen.

Til 3 personer
  • 4 skiver hamburgerryg
  • 150 g cocktailpølser
  • 1 ds tomatpuré (lille)
  • 3 1/2 dl fløde
  • 1 dl ærter
  • 250 g champignoner
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g revet ost

Skær hamburgerryggen i skiver, og læg dem i et ildfast fad. Drys cocktailpølserne over. Skær grøntsagerne i mundrette stykker og drys dem over sammen med ærterne. Rør tomatpuré og fløde sammen og hæld det over. Drys ost over til sidst. Varm ved 200 grader til osten er gylden.

Server f.eks. med ris.

Indsendt af
d.
05.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.04.08.
Kategori: